Lijst van compatibele apparaten:

Aangezien OdySight een medisch hulpmiddel is, kan de applicatie alleen worden geïnstalleerd op toestellen met bepaalde technische kenmerken om de relevantie van onze tests te garanderen. De onderstaande lijst bevat compatibele apparaten die door de OdySight-teams zijn getest.

Aangezien het aantal op de markt verkrijgbare apparaten te groot is om ze allemaal te testen, is het mogelijk dat sommige apparaten die niet in deze lijst zijn opgenomen, toch door OdySight worden ondersteund.

Handelsnaam Model Type
Apple iPhone 6 iPhone 6 Smartphone
Apple iPhone X iPhone X Smartphone
Apple iPad Air 2 iPad 5,3 Tablet
Samsung Galaxy S6 SM-G920F Smartphone
Samsung Galaxy S7 SM-G930F Smartphone
Samsung Galaxy S8 SM-G950F Smartphone

Wilt u weten of uw apparaat compatibel is met OdySight? Laat ons weten wat uw model is via e‑mail op supportBE@odysight.app.