1. Vragen / Antwoorden
  2. Instellingen en aanpassingen

De wijze waarop u de 6-cijferige code ontvangt wijzigen

Wanneer u inlogt op uw OdySight-dashboard op een apparaat dat geen vertrouwde computer is, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren, gevolgd door een zescijferige code (overeenkomstig de regelgeving met betrekking tot bescherming van medische gegevens). Deze zescijferige code wordt standaard naar uw e-mailadres gestuurd.

Volg onderstaande aanwijzingen om de wijze van ontvangst van deze code te wijzigen:

1. Log in op het OdySight-dashboard.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op Mijn account en daarop op Profiel.
  3. Klik op de profielpagina op de knop Wijzigen.
  4. Selecteer in het veld Toegangscode via sms.
  5. Klik op de knop Opslaan.

Klik in het dropdownmenu op 'Toegangscode via' om de ontvangstwijze van de code te selecteren en daarna op 'Opslaan'.

Wanneer u de volgende keer inlogt, ontvangt u de zescijferige code per sms. Als u echter inlogt op een vertrouwde computer, hoeft u geen zescijferige code in te voeren.