Hoe reactiveer ik een inactieve patiënt?

Een patiënt wordt als inactief beschouwd als hij/zij de app nog nooit heeft gedownload of als hij/zij de afgelopen 30 dagen geen visustest heeft gedaan. U kunt hen met één klik in uw OdySight-dashboard uitnodigen om de app weer te gaan gebruiken.

Een patiënt per e-mail een herinnering sturen

Volg onderstaande aanwijzingen om een patiënt per e-mail een herinnering te sturen:

1. Meld u aan op het OdySight-dashboard.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op Profiel.
  3. Vervolgens verschijnt de lijst met uw patiënten. In het grijs ziet u de niet-actieve patiënten. Als uw patiënt OdySight nog niet gedownload heeft, is de knop Herinneren zichtbaar in de kolom Acties. Klik daarop om een herinneringse-mail naar uw patiënt te sturen. Let op, het e-mailbericht wordt direct verzonden als u op de knop drukt
  4. U kunt ook op het profiel van de patiënt klikken. U ziet daar een gedeelte Deze patiënt herinneren aan het downloaden van OdySight. Klik in dit gedeelte op de knop Herinneren om direct een herinneringse-mail te versturen.

Een voorbeeld van een patiënt die u een herinnering kunt sturen.

De knop Herinneren is niet zichtbaar als de patiënt de app al gedownload heeft. Vanuit uw dashboard kunt u echter aan iedere patiënt een sms sturen, ongeacht hun status.

Een patiënt per sms een herinnering sturen

Volg deze aanwijzingen om een sms te versturen:

1. Klik op het profiel van een patiënt.
  2. Het gedeelte Sms versturen bevindt zich aan de rechterkant. U kunt de modeltekst van de sms aanpassen door in het tekstveld te klikken. Typ daarna uw tekst van maximaal 150 karakters.
  3. Klik daarna op Sms versturen. De sms wordt meteen verstuurd.

De locatie van het gedeelte 'Sms versturen' in het profiel van een patiënt (dit is een fictieve patiënt).