1. Vragen / Antwoorden
  2. Het dashboard raadplegen

Patiëntengegevens exporteren

Met OdySight kunt u op elk moment de resultaten van de door uw patiënten uitgevoerde tests exporteren. Ga naar uw lijst met patiënten, zoek de patiënt van wie u de gegevens wilt exporteren en klik op de knop Resultaten om toegang te krijgen tot zijn/haar pagina met resultaten. Als u op deze pagina bent, klik dan op de knop Gegevens exporteren rechtsbovenaan. Een CSV-bestand met alle door de patiënt uitgevoerde visustests wordt automatisch op uw apparaat gedownload.