1. Vragen / Antwoorden
  2. Het dashboard raadplegen

Een vertrouwde computer selecteren

Wanneer u inlogt op uw OdySight-dashboard ontvangt u per sms of e-mail een zescijferige code om uw identiteit te bevestigen. U kunt van een apparaat echter een vertrouwd apparaat maken waarop deze stap niet nodig is. Een vertrouwd apparaat selecteren:

Daarna ontvangt u automatisch per sms of e-mail een zescijferige code.

• Voer deze code in in het daarvoor bestemde veld.
  • Vink het vakje Maak van dit apparaat een vertrouwde computer
  • Klik op Bevestigen.

Dit apparaat wordt daarna als een vertrouwd apparaat beschouwd. Bij de volgende keren inloggen hoeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot uw dashboard.

⚠️U kunt slechts één vertrouwd apparaat hebben. Als u een nieuw vertrouwd apparaat selecteert, wordt het vorige vertrouwde apparaat automatisch verwijderd en moet u opnieuw een zescijferige code invoeren om toegang te krijgen tot uw dashboard via dat apparaat.