1. Vragen / Antwoorden
  2. Instellingen en aanpassingen

Uw OdySight-contactnummer wijzigen

Uw OdySight-contactnummer is het telefoonnummer dat in de OdySight-app voor patiënten wordt weergegeven Dit is ook het nummer dat in de app wordt weergegeven als bij een van uw patiënten de gezichtsscherpte is afgenomen.

Om uw contactnummer te wijzigen:

• Meld u aan op het OdySight-dashboard.
  • Klik in het menu aan de linkerkant op Profiel en daarna op
  • Wijzig het telefoonnummer in het veld Telefoonnummer praktijk.
  • Voer uw wachtwoord in en klik op de knop

Het telefoonnummer wordt automatisch bijgewerkt in de app van al uw patiënten.