1. Vragen / Antwoorden
  2. Instellingen en aanpassingen

Uw e-mailadres in OdySight wijzigen

Met uw OdySight e-mailadres kunt u zich bij uw dashboard aanmelden. Dit is ook het adres waarop u van OdySight informatie krijgt over afgenomen gezichtsscherpte van uw patiënten en andere belangrijke berichten. Als u uw e-mailadres wilt wijzigen:

• Meld u aan op het OdySight-dashboard.
  • Klik in het menu aan de linkerkant op Profiel en daarna op
  • Wijzig uw e-mailadres.
  • Klik op deze link, voer uw wachtwoord in en klik op de knop

Uw e-mailadres wordt dan bijgewerkt. U moet voortaan dit nieuwe e-mailadres gebruiken om toegang te krijgen tot uw OdySight-dashboard.