1. Vragen / Antwoorden
  2. Het dashboard raadplegen

Toegang tot uw OdySight-dashboard

Het dashboard van OdySight is toegankelijk vanaf een computer, smartphone of tablet. Om in te loggen op uw dashboard:

Daarna ontvangt u automatisch per sms of e-mail een zescijferige code.

• Voer deze code in in het daarvoor bestemde veld.
  • Vink het vakje Maak van dit apparaat een vertrouwde computer aan als u de zescijferige code bij de volgende keren inloggen op dit apparaat niet meer wenst in te voeren.
  • Klik op Bevestigen.

U wordt daarna doorgestuurd naar de startpagina van uw OdySight-dashboard.